9 septembrie 2010

I'm back..

Nu am mai zis nimic de multicel si imi pare putin rau..pentru ca tot ce scriu aici ramane si e frumos sa zambesc amintindu-mi de tot ce am facut.
Oricum, lucrurile vor sta altfel de acum incolo.

A fost un an plin, am participat la numeroase evenimente, de la expozitia "Lumea dinozaurilor", la expozitie de armament, conferinte, HP, NATO, picnic si, sa nu uitam, numeroase concerte minunate, cu oameni minunati. Cu fiecare zi ce a trecut am cunoscut oameni noi, cu unii m-am imprietenit, pe altii as vrea sa ii revad desi este improbabil, iar pe unii imi doresc sa nu ii fi cunoscut.

In mare parte toate aceste lucruri m-au facut sa ma indrept incet, incet spre publicitate, PR si organizare de evenimente, sa vreau sa stiu mai multe si sa lucrez in domeniu. Spre norocul meu, am oportunitatea sa fac asta alaturi de un om minunat/interesant, Adrian Stavriu, cu o experienta uimitoare si de la care am multe de invatat. Motiv pentru care am facut un alt blog unde vreau sa impartasesc bits and bits of what i find interesting every day :)

Partea cu scoala a fost a bit of a setback, nu mi-a venit sa cred ca am putut avea ghinionul de a nu intra in licenta din cauza unui profesor nervos, dar vad partea pozitiva a lucrurilor, daca nu ar fi fost asa probabil nu as lucra acum si nu as fi facut toate lucrurile pe care le-am facut in luna iulie.

Mai departe, pe plan sentimental, pot spune ca ultimul an a fost de asemenea unul plin. Am invatat multe despre mine, despre el, despre cum functioneaza o relatie. Am descoperit ca pot sa iubesc si ca asta ma determina uneori sa fac lucruri stupide, lucruri pe care credeam ca nu o sa le fac in veci si pe care le consideram irationale. Am invatat sa las de la mine fooarte mult, sa nu cred ca am intodeauna dreptate si, dincolo de toate, am invatat ca uneori, chiar fara sa vrei sau sa iti dai seama il ranesti pe cel de langa tine si aceste cicatrici trec foarte, foarte greu.. E adevarat, ne certam mai all the time, ne contrazicem, ne zgandarim, ne suparam (btw, am observat ca sunt foarte suparacioasa, wtf!?), spunem lucruri ce stim ca il vor rani pe celalalt, dar la urma urmei, important este, cel putin pentru mine, ca tin foarte mult la el si as vrea sa imi petrec every single moment in preajma lui. DA, stiu, par ca una din femeile din filmele alea siropoase, dar adevarul e, ca this all LOVE/RELATIONSHIP thing e noua pentru mine si uneori sunt uimita de propiile actiuni si sentimente.

Cu prietenii stau asa si asa..cu unii ma vad foarte rar, cu altii ma cert pentru ca fac lucruri pe care nu am crezut pe cineva capabil de a face, alti s-au indragostit si s-au gandit sa uite complet ca exist, pe unii nu ii mai caut eu, dar mai sunt si unii noi ce se arata la orizont. Oricum, asa cum imi demonstreaza Irina de aproape 7 ani, prietenii adevarati raman oricat de rar i-ai vedea, conversatiile curg ca si cum nu v-ati mai vazut de ieri, iar ceilalti, cei care doar fac pe "prietenii", ei bine..ei se pierd pe drum.

All in all, am trecut prin multe momente, frumoase sau urate, de cand nu am mai scris pe aici, dar asta se va scihmba de acum incolo. Si da, nu am putut sa dorm dintr-un motiv sau altul, d-asta scriu articole uriase la ora 5 dimineata.
O zi cat mai frumoasa tuturor, pupici..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu