10 septembrie 2010

imi trebuie masina..

Azi am realizat ca trebuie neaparat sa am un mijloc propiu de transport, in Bucuresti, pentru ca nu se poate altfel.

Trebuia sa ajung la doctor, imi lua maxim 10 min cu masina propie, dar a trebuit sa astept 10 minute tramvaiul, sa merg cu el 2 statii, 10 min, ca au intrat unii pe sine si ne-am deplasat cu viteza melcului, sa mai astept 5 min ratb si sa mai merg cu el 5 min. Total 30 min de nervi si stres ca intarzii.
Am terminat cu doctorul, ajungi urgent la birou la o intalnire cu un client. Asteapta ratb 5 min, mergi cu el 10 min, asteapta al 2-lea ratb vreo 15 min si mai mergi cu el 10 minute. Total - 40 minute plus alti nervi, pentru ca acest drum dureaza maxim 7 minute cu masina. Intalnirea deja inceputa.. alti nervi..

Concluzia, am pierdut cel putin o ora pe drum. Duc lipsa de timp, dar pierd enorm pe drumuri, prin urmare trebuie urgent sa fac ceva in aceasta privinta pentru ca nu mai merge asa...si alegerea logica este un autoturism deoarece nu pot folosi o bicicleta iarna si nu pot merge imbracata office cu laptop si altele pe bicla, desi as vrea sa fiu eco in aceasta privinta.

2 comentarii:

  1. Fiecare zi torida de vara ma face sa ajung la aceeasi concluzie cand folosesc transportul in comun! :)) Faptul ca trebuie sa mirosi si sa asimilezi in plamanii TAI mirosul si jegul altor persoane, e atat de scarbos! :D Da.. succes cu masina!

    RăspundețiȘtergere